Betsafe Odds og Liveodds

 


Betsafe er et av Norges ledende spillselskaper. Med et solid produktutvalg og en unik kundeservice er Betsafe det åpenbare valget for Norske spillentusiaster. Betsafe.com har sine spillelisenser på Malta, som er medlem i den Europeiske Unionen.
Betsafe ble 2008 kåret til verdens beste bookmaker av den anerkjente tipsavisen TIPS.

Betsafe tilbyr et meget stort utvalg av eventer med en blanding av sport og spill fra hele verden. Du kan spille på Fotball, Ishockey, Tennis, Basketball, Handball, Bandy, Alpint, Innebandy, Formel 1, Golf, underholdning som "Skal vi danse og mye mer.
Innenfor fotball tilbyr Betsafe odds helt ned på nivå 4 og 5 i Norge.

 Hvis du liker å spille mens kamper pågår, tilbyr Betsafe et fantastisk live betting med mange live spillmuligheter som neste lag til å score, antall mål og riktig resultat. Hos Betsafe  tilbyder man ikke bare livebetting på fodbold, men også en masse andre sportsgrene.

Betsafe Odds setter fokus på lave marginer, et bredt utvalg og høye odds på favoritter. I mange tilfeller er Betsafe også først på markedet med odds på ulike eventer.

Når det kommer til support er Betsafe best på nett.
Betsafe har løsninger på plass som gjør at du fortsatt kan benytte deg av vanlig VISA innskudd.


Betsafe Odds Bonus

VELKOMSTTILBUD SPORT
DOBLE DITT FØRSTE INNSKUDD - OPPTIL 2000 KR EKSTRA

Besøk Betsafe Odds...


 Betsafe SV  Betsafe Odds  Betsafe Poker  Betsafe Casino   Betsafe Bonus   Betsafe Bonuskoder
Betsafe NO   Betsafe DK   Betsafe Bonus - Betsafe Promo Code FI   Betsafe Bonus – Betsafe Bonus Code   Betsafe Bonus – Betsafe Kod Promocji PL   Betsafe Bonus – Betsafe Promokods

 

stat tracker for tumblr