Betsafe Odds

 


Betsafe är en relativt ny bookmaker som snabbt har blivit mycket populär i framförallt Sverige och Norge. Betsafe har ambitionen att växa genom att erbjuda sina spelare en bättre produkt än konkurrenterna. Den snabba tillväxten, man har nu över 500.000 kunder, tyder också på att man hittills har lyckats med detta.

Betsafe ställer odds på ett stort urval sport med tonvikt på Skandinavisk fotboll och Ishockey. Man erbjuder spel långt ner i divisionerna och oddsen är oftast bra. Betsafe säger själva att man avsiktligt håller låga vinstmarginaler inom oddsspel för att man ska kunna erbjuda sina kunder riktigt bra odds. Framförallt gäller detta oddsen på favoriter, där Betsafe ofta ligger högst.
Betsafe odds har också en oddskategori man kallar “Almost Anything” där man inte bara erbuder odds på  underhållning, politik utan även på en hel del mycket udda och roliga spel. Vinn på nästan vad som är betsafes måtto.
Betsafe sätter alltid sina egna odds och är ofta mycket tidigt ute med odds på nya matcher.
Betsafe har också ett stort utbud av liveodds i sin utmärkta livebetting klient.

Betsafes kundsupport är den bästa på marknaden. Man har tom infört en unik supportgaranti som gäller dygnet runt och ger dig 100 kr i ersättning om du inte har fått svar på din fråga inom 15 min Websida och support är givetvis svenskspråkig och licensen finns inom EU (Malta).

Betsafe Oddsbonus 100% på första insättningen upp till 1000 kr
Bonusen plus insättningen måste omsättas minst 3 gånger på oddsspel med minst 1,50 i odds innan du kan ta ut eller överföra pengarna till andra produkter än sport.
Spelande i hela sportsbooken inklusive livebetting räknas till omsättningskraven.

Gå till Betsafe

 

 

 

Betsafe SV  Betsafe Odds  Betsafe Poker  Betsafe Casino   Betsafe Bonus   Betsafe Bonuskoder
Betsafe NO   Betsafe DK

 

stat tracker for tumblr